Poliţist aflat în misiune, rănit într-un accident de circulaţie. Starea agentului

Un poliţist din Bacău a fost rănit, vineri, într-un accident, după ce autospeciala în care se afla a fost lovită frontal într-o intersecţie. Un bărbat de 50 de ani nu a acordat prioritate maşinii de poliţie, care avea girofarul pornit.

625 afișări
Imaginea articolului Poliţist aflat în misiune, rănit într-un accident de circulaţie. Starea agentului

Poliţist aflat în misiune, rănit într-un accident de circulaţie

Accidentul a avut loc vineri după-amiază într-o intersecţie din Bacău.

„Este vorba despre o autospecială de poliţie, aflată în misiune, având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase, care, la momentul pătrunderii într-o intersecţie din municipiul Bacău, a fost acroşată frontal de un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a poliţistului aflat la volanul autospecialei", a declarat, pentru MEDIAFAX, Cătălina Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Poliţistul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Niciunul dintre şoferi nu consumase băuturi alcoolice. Poliţiştii fac acum cercetări într-un dosar de vătămare corporală din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici