Poliţist clujean filmat în timp ce dormea şi era ridiculizat de tineri dintr-o discotecă - VIDEO

Un poliţist din Cluj a fost filmat în timp ce era ridiculizat de mai mulţi tineri dintr-o discotecă, în timp ce stătea inofensiv pe un scaun, părând că doarme sau că este băut, iar reprezentanţii Poliţiei Judeţene susţin că bărbatul avea acest comportament din cauza unei boli şi că va fi pensionat.

145 afișări
Imaginea articolului Poliţist clujean filmat în timp ce dormea şi era ridiculizat de tineri dintr-o discotecă - VIDEO

Poliţist clujean filmat în timp ce dormea şi era ridiculizat de tineri dintr-o discotecă

În imaginile postate pe site-ul youtube, poliţistul stă pe un scaun din discotecă şi pare că doarme, întrucât nu schiţează niciun gest atunci când tinerii încearcă să îl provoace şi dansează în jurul său.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Gina Pop, a declarat, luni, că poliţistul din comuna clujeană Frata care apare în imaginile surprinse în discotecă, în timp ce se afla misiune, este bolnav.

Potrivit sursei citate, poliţistul va fi pensionat înainte de termen.

Ea a afirmat că poliţistul a fost internat de mai multe ori, dar conducerea Poliţiei Judeţene a aflat doar luni despre aceste probleme.

Purtătorul de cuvânt a menţionat că în momentul respectiv poliţistul nu avea armă şi că era însoţit de paznicul discotecii, unde fusese chemat de conducerea localului pentru a aplana un conflict.

Conform sursei citate, bărbatului i se făcuse rău în discotecă şi este exclusă varianta că ar fi fost băut.

Potrivit Ginei Pop, poliţistul a acceptat pensionarea înainte de termen pe motiv de boală.

Video Stirileprotv.ro


Şeful politistului filmat în discotecă, cercetat pentru că nu a anunţat boala subalternului

Şeful postului de Poliţie din comuna Frata este cercetat de Poliţia Judeţeană Cluj întrucât, deşi ştia că adjunctul său, filmat în timp ce era ridiculizat de tinerii dintr-o discotecă, adoarme instantaneu în orice moment de repaos, nu şi-a anunţat superiorii despre problemele acestuia de sănătate.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Judeţene Cluj, angajatul postului de Poliţie din Frata a fost filmat, în 11 aprilie, într-un local public, iar imaginile au fost postate apoi pe internet.

Conform sursei citate, conducerea Poliţiei Judeţene Cluj a fost informată despre acest incident duminică, 26 aprilie, când s-a dispus efectuarea unor verificări în acest caz.

"În urma acestora, şeful Inspectoratului a dispus cercetarea prealabilă a poliţistului în cauză şi a şefului postului de Poliţie Frata, care, deşi cunoştea că acesta adoarme instantaneu în orice moment de repaos, nu a adus la cunoştinţa şefilor ierarhici situaţia de fapt", arată sursa citată.

Astfel, din primele verificări reiese că poliţistul a fost de serviciu, la data respectivă, iar în cursul nopţii a trecut de mai multe ori pe la discoteca organizată într-un local public, pentru a preveni orice incidente. La un moment dat, agentul şi voluntarul care îl însoţea au intrat în discotecă, aşezându-se pe un scaun lângă intrare.

Conform sursei citate, ulterior, din verificările efectuate la Centrul Medical Judeţean Cluj, s-a stabilit că poliţistul suferă de apnee în somn, hipertensiune arterială şi rinosinuzită, pentru ultimele două fiind internat în spital în cursul lunii decembrie 2008.

"Simptomele acestor afecţiuni medicale, deşi au fost menţionate în fişa medicală individuală a poliţiştului, nu au fost aduse la cunoştinţa conducerii IPJ Cluj de către medici, pentru a putea fi luate măsuri de prevenire a unui astfel de incident", se arată în comunicat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici