Poliţist local filmat în timp ce dormea în maşina de serviciu. Viceprimarul cere demiterea - VIDEO

Un poliţist local din Bistriţa a fost filmat în timp ce dormea în maşina de serviciu, care era parcată în zona pietonală a oraşului, cu motorul pornit. În acest caz a început o anchetă disciplinară, iar viceprimarul Bistriţei cere destituirea acestuia din funcţie.

1272 afișări
Imaginea articolului Poliţist local filmat în timp ce dormea în maşina de serviciu. Viceprimarul cere demiterea - VIDEO

Poliţist local filmat în timp ce dormea în maşina de serviciu. Viceprimarul cere demiterea

Un poliţist local din Bistriţa este cercetat disciplinar după ce a fost filmat în timp ce dormea în maşina de serviciu. Acesta se afla în patrulare în zona pietonalului Liviu Rebreanu din Bistriţa şi a fost filmat la miezul nopţii în timp ce aţipise în maşină.

Sursa: Ziar de Bistriţa/ Youtube

Viceprimarul oraşului Bistriţa, Cristian Nicolae, susţine că un asemenea comportament nu trebuie tolerat şi cere demiterea poliţistului.

„În acest caz am sesizat comisia de disciplină, care va analiza situaţia, va audia martorii şi pe cei care au filmat acel material şi va lua o decizie. Părerea mea este că, dacă se va constata că poliţistul local a dormit în maşina poliţiei locale în timpul serviciului, trebuie destituit din funcţia publică. Eu am propus destituirea. Nu poţi să îţi permiţi să fii poliţist local, să fii plătit din banii publici şi să dormi în maşină, în centrul oraşului, în timpul serviciului”, a declarat viceprimarul Cristian Niculae.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici