Poliţist, lovit şi târât pe carosabil de un şofer oprit în trafic. Agentul de la Rutieră a ajuns la spital

Un poliţist din judeţul Vaslui a fost transportat, miercuri, la spital, după ce a fost accidentat de un şofer oprit în trafic. Primele cercetări arată că şoferul ar fi demarat şi l-ar fi târât pe poliţist pe o porţiune de câţiva metri.

1775 afișări
Imaginea articolului Poliţist, lovit şi târât pe carosabil de un şofer oprit în trafic. Agentul de la Rutieră a ajuns la spital

Poliţist, lovit şi târât pe carosabil de un şofer oprit în trafic. Agentul de la Rutieră a ajuns la spital

Incidentul a avut loc în localitatea Muntenii de Sus din judeţul Vaslui.

„Din primele informaţii, un şofer oprit pentru un control a demarat şi l-a târât pe colegul nostru. Acesta se afla în timpul serviciului şi a fost transportat la spital, acuzând dureri la picioare”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Gheorghiţă Bogdan, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Acesta a precizat că nu se cunosc încă motivele pentru care şoferul a demarat, dar că la faţa locului se fac cercetări.

„Are 43 de ani, poliţist, are o contuzie. Noi l-am preluat şi l-am dus la Spitalul Judeţean Vaslui pentru continuarea investigaţiilor. Poliţistul a declarat că era în timpul serviciului”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, dr. Dan Ungureanu, de la Ambulanţa Vaslui.

În cazul în care va fi găsit vinovat, şoferul ar putea fi acuzat de ultraj sau loviri şi alte violenţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici