Poliţişti atacaţi cu bâte şi pietre, în Sălaj. Oamenii legii au tras 8 focuri de armă, după ce peste 50 de localnici s-au năpustit asupra lor

  • Doi poliţişti au fost chemaţi, duminică, să aplaneze un scandal între trei persoane în localitatea Nuşfalău, judeţul Sălaj.
  • Aceştia au fost atacaţi cu bâte şi pietre de peste 50 de localnici, potrivit Sindicatului Europol.
  • Oamenii legii au tras opt focuri de armă.
3961 afișări
Imaginea articolului Poliţişti atacaţi cu bâte şi pietre, în Sălaj. Oamenii legii au tras 8 focuri de armă, după ce peste 50 de localnici s-au năpustit asupra lor

Sursa FOTO: Facebook Sindicatul Europol

Potrivit reprezentanţilor Sindicatului Europol, doi poliţişti din cadrul Secţiei Rurale Nuşfalău, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sălaj, au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui scandal ce a avut loc între trei persoane.

La sosirea poliţiştilor, la faţa locului s-au strâns peste 50 de persoane, având asupra lor bâte, şi i-au ameninţat pe poliţişti că dacă vor interveni îi vor bate şi le vor distruge autospeciala din dotare.

„Pentru a calma spiritele cei doi poliţişti au fost nevoiţi să tragă opt focuri de avertisment, aspect care nu i-a intimidat pe cetăţenii cu drepturi care s-au considerat <abuzaţi> şi au aruncat cu pietre spărgând parbrizul autospecialei şi provocând mai multe avarii elementelor de caroserie”, spun sindicaliştii.

Aceştia îi atrag atenţia ministrului de Interne, Marcel Vela că „nu este de ajuns să fim cu legea şi cu ochii pe aceşti rău-făcători”, deoarece „pe zi ce trece, e tot mai limpede că pachetul legislativ privind autoritatea poliţiştilor trebuie reformat în mod radical pentru a nu mai fi nevoiţi să ne plângem eroii”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici