Video Poliţiştii au găsit în casa unui bărbat din Turda patru kilograme de mercur

Doi bărbaţi din Turda sunt cercetaţi pentru nerespectarea regimului substanţelor periculoase, după ce poliţiştii au descoperit la domiciliul unuia dintre ei peste patru kilograme de mercur.

797 afișări

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Inspectoratul de Poliţie Cluj, poliţişti din cadrul Serviciului Arme Explozivi Substanţe Periculoase l-au depistat, joi, pe Claudiu C., de 43 ani, din Turda, suspectat de deţinerea ilegală a unei cantităţi de mercur.

Conform sursei citate, în urma activităţilor desfăşurate, vineri, poliţiştii au găsit la domiciliul lui Valer R., de 43 ani, din Turda, un recipient din plastic având capacitatea de 500 de mililitri care conţine cantitatea de aproximativ patru kilograme de mercur.

Claudiu C. le-a declarat poliţiştilor că a găsit cantitatea de mercur în urmă cu aproximativ cinci ani în subsolul imobilului unde locuieşte, declarând că substanţa a aparţinut tatălui său, în prezent decedat.

Claudiu C a încredinţat substanţa lui Valer R. pentru păstrare.

Cei doi sunt cercetaţi pentru nerespectarea regimului substanţelor periculoase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici