Poliţiştii au identificat-o pe femeia găsită moartă în râul Argeş. Ea lăsase un bilet că se sinucide

Poliţiştii din judeţul Argeş au identificat-o pe femeia găsită moartă, sâmbătă, în albia râului Argeş, cu o lovitură în zona capului, verificările anchetatorilor arătând că aceasta plecase de acasă vineri şi lăsase un bilet prin care spunea că se va sinucide şi îşi motiva gestul.

309 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii au identificat-o pe femeia găsită moartă în râul Argeş. Ea lăsase un bilet că se sinucide

Poliţiştii au identificat-o pe femeia găsită moartă în râul Argeş. Ea lăsase un bilet că se sinucide (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Potrivit datelor furnizate, duminică, de către reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, femeia al cărei cadavru a fost găsit, sâmbătă după-amiază, în albia râului Argeş, în zona cartierului Prundu, din municipiul Piteşti avea 54 de ani şi era din oraşul Mioveni.

Ea plecase de acasă vineri şi lăsase un bilet în care arăta că intenţiona să-şi ia viaţa şi îşi motiva gestul, au declarat corespondentului MEDIAFAX surse apropiate anchetei. Familia femeii nu anunţase la Poliţie dispariţia acesteia.

Conform surselor citate, rezultatul necropsiei efectuate pe cadavrul femeii nu ridică suspiciuni potrivit cărora acesta ar fi fost victima unei infracţiuni.

Femeia a fost găsită moartă, sâmbătă după-amiază, în albia râului Argeş, în zona barajului Goleşti, la o examinare sumară poliţiştii descoperind pe trupul neînsufleţit o leziune în zona capului. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, care a constatat decesul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici