Poliţiştii comunitari din sectorul 2 nu îşi vor lua concediu de odihnă în perioada Paştelui

Reprezentanţii Primăriei sectorului 2 au anunţat miercuri că până în data de 5 aprilie poliţiştii comunitari nu îşi vor mai lua concediu de odihnă, iar cei plecaţi deja au fost rechemaţi pentru a asigura paza şi ordinea de sărbătorile de Paşte.

92 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii comunitari din sectorul 2 nu îşi vor lua concediu de odihnă în perioada Paştelui

Poliţiştii comunitari din sectorul 2 nu îşi vor lua concediu de odihnă în perioada Paştelui (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă de miercuri al Primăriei sectorului 2, peste o sută de agenţi ai Poliţiei Comunitare din care majoritatea în civil vor patrula şi efectua controale în toate cartierele sectorului 2.

Reprezentanţii administraţiei publice locale de sector precizează că măsura amânării concediilor de odihnă pentru poliţiştii comunitari a fost luată pentru sporirea măsurilor de protecţie a cetăţenilor în perioada premergătoare sărbătorilor de Paşte.

Totodată, pe timpul nopţii patrulele au fost dublate în toate cartierele şi în jurul blocurilor pentru asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică.

În noaptea de Înviere, primarul Neculai Onţanu a decis ca poliţiştii comunitari să aibă un program special pe care îl urmează să-l anunţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici