Video Poliţiştii constănţeni au prins doi turci care vindeau un kilogram de heroină

Doi bărbaţi turci au fost prinşi în flagrant de poliţiştii constănţeni în timp ce ofereau spre vânzare un kilogram de heroină.

37 afișări

Potrivit unui comunicat al IPJ Constanţa, la sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Constanţa, au organizat o acţiune în urma căreia au fost prinşi cei doi cetăţeni turci.

În urma investigaţiilor desfăşurate în ultimele două luni, oamenii legii au stabilit că Sayim D. (54 de ani), cetăţean turc cu reşedinţa în Constanţa, asociat şi administrator al unei firme specializate în transportul de persoane pe ruta Turcia - România şi România - Italia, intenţiona să plaseze heroină în Bucureşti. El s-a dus săptămâna trecută în Turcia pentru a cumpăra heroină, iar în data de 15 august a introdus drogurile în ţară. Bărbatul era însoţit de Ferhat A. (29 de ani), cetăţean turc, cu domiciliul în localitatea Kilis, care trebuia să preia banii din vânzarea drogurilor. Ei au fost prinşi de poliţişti în timp ce încercau să vândă un kilogram de heroină.

Cei doi bărbaţi au fost prezentaţi instanţei, iar Tribunalul Constanţa a decis ca Sayim să fie cercetat în stare de arest preventiv pentru trafic de droguri de mare risc şi introducerea în ţară de droguri de mare risc, în timp ce Ferhat a primit interdicţia de părăsi ţara până la finalizarea cercetărilor pentru comiterea aceloraşi infracţiuni.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă o pedeapsă cu închisoarea între zece şi 25 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici