Poliţistul de la Secţia 3 a fost arestat, împreună cu fratele său

Tribunalul Bucureşti a decis, marţi după-amiază, arestarea preventivă, pentru 29 de zile, a poliţistului de la Secţia 3 Bogdan Butnariu şi a fratelui acestuia, sub acuzaţia de trafic de droguri, ei fiind membri ai grupării de traficanţi Gunoierii.

47 afișări
Imaginea articolului Poliţistul de la Secţia 3 a fost arestat, împreună cu fratele său

Poliţistul de la Secţia 3 a fost arestat, împreună cu fratele său

Poliţistul de la Secţia 3, Bogdan Butnariu este un fost poloist al Clubului Dinamo, el figurând pe lista maeştrilor ai sportului a Federaţiei Române de Polo.

Poliţia Română precizează că fostul poloist Bogdan Butnariu - care este recidivist, fiind condamnat la patru ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei, pentru tâlhărie - a fost reţinut, luni, pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc, el făcând parte dintr-o reţea de 24 de bucureşteni care, în perioada februarie - martie, a traficat heroină şi metadonă în Bucureşti, în special în zona Gării de Nord şi cartierele Griviţa şi Bucureştii Noi.

În prezent, 15 suspecţi sunt cercetaţi în stare de arest preventiv, iar restul în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi constituirea unui grup infracţional organizat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici