Poliţistul din Balş acuzat de viol a trecut de testul poligraf, rezultând că a spus adevărul

Comisarul Gheorghe Barbu, de la Poliţia Balş, acuzat de viol de către fosta lui subalternă Melania Renghea, a fost testat, joi, cu detectorul de minciuni, iar specialiştii care au interpretat rezultatele au tras concluzia că bărbatul a spus adevărul, potrivit unor surse din Poliţie.

855 afișări
Imaginea articolului Poliţistul din Balş acuzat de viol a trecut de testul poligraf, rezultând că a spus adevărul

Poliţistul din Balş acuzat de viol a trecut de testul poligraf, rezultând că a spus adevărul (Imagine: FBI GOV)

Gheorghe Barbu, comisar în cadrul Secţiei de Poliţie Balş, judeţul Olt, a fost supus testului poligraf la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş.

Poliţistul a fost întrebat în legătură cu acuzaţiile de viol aduse de fosta lui subalternă Melania Renghea, iar acesta, potrivit unor surse apropiate anchetei, ar fi spus adevărul.

În acest caz a fost făcută, miercuri, reconstituirea, atât poliţista, cât şi comisarul Gheroghe Barbu fiind urcaţi într-o maşină, separat, fiecare relatându-le anchetatorilor versiunea despre modul în care ar fi avut loc agresiunea asupra poliţistului. La reconstituire au luat parte şi doi martori din rândul localnicilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici