Poliţistul din Mureş implicat în altercaţia cu o profesoară, sancţionat disciplinar

Poliţistul din Sânpaul care a fost pălmuit de o profesoară şi a ripostat în acelaşi mod a fost sancţionat disciplinar de conducerea Poliţiei Judeţene Mureş, în timp ce localnicii au făcut cerere la Primărie pentru a organiza un miting de susţinere pentru acesta.

78 afișări
Imaginea articolului Poliţistul din Mureş implicat în altercaţia cu o profesoară, sancţionat disciplinar

Poliţistul din Mureş impliact în altercaţia cu o profesoară, sancţionat disciplinar (Imagine: Captură video)

Consiliul de Disciplină a propus sancţionarea agentului de poliţie cu "amânarea promovării în grade profesionale sau funcţii superioare, pe o perioadă de doi ani", propunerea fiind însuşită de şeful Poliţiei Judeţene Mureş care, printr-o dispoziţie, a pus în aplicare sancţiunea, se arată într-un comunicat al Poliţiei Judeţene Mureş.

Pe de altă parte, localnicii din Sânpaul intenţionează să organizeze un miting de susţinere a poliţistului, a declarat primarul localităţii, Simon Istvan.

"Avem înregistrată o cerere, depusă de trei cetăţeni, a o sută de persoane, care vor să facă un miting de susţinere a poliţistului. Vom analiza, n-am vrea să se dea o amploare şi să ia un curs nedorit. Am programat o şedinţă chiar azi (miercuri - n.r.), ca să discutăm. Oamenii vor să facă un miting de susţinere a poliţistului, vineri, între orele 11.00-13.00", a spus primarul.

Acesta a precizat că poliţistul respectiv este o persoană respectată de comunitate şi că, de când este în Sânpaul, "şi-a văzut de treabă".

Primarul a spus că trebuie discutată problema mitingului, din moment ce Poliţia a anunţat că a decis deja sancţionarea poliţistului.

"Trebuie să discutăm. Nu ştiu dacă va mai reveni Poliţia asupra deciziei, nu ştiu dacă se mai poate", a arătat primarul.

Incidentul respectiv a avut loc luni dimineaţă, poliţistul fiind chemat de conducerea Şcolii Generale din Sânpaul întrucât trebuia discutat despre un conflict care avusese loc vineri între două profesoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici