Polonia reintroduce interdicţia zborurilor din 46 de ţări, inclusiv România

  • Polonia va interzice zborurile din 46 de ţări, inclusiv România, începând cu data de 2 septembrie.
  • Polonia şi-a închis graniţele şi a suspendat zborurile în martie pentru a opri răspândirea coronavirusului.
906 afișări
Imaginea articolului Polonia reintroduce interdicţia zborurilor din 46 de ţări, inclusiv România
Polonia va interzice zborurile din 46 de ţări, inclusiv România, începând cu data de 2 septembrie, conform unui proiect de act normativ în lucru, despre care s-a scris joi. Astfel, guvernul de la Varşovia incearcă să combată râspândirea noului coronavirus, potrivit Reuters.
 
"Din cauza ameninţării răspândirii infecţiilor cu virusul SARS-CoV-2, este necesar să ne exercităm dreptul de a reintroduce o interdicţie a traficului aerian pentru a reduce ameninţarea la adresa sănăţii publice", se arată în proiectul de act normativ.
 
Polonia şi-a închis graniţele şi a suspendat zborurile în martie pentru a opri răspândirea coronavirusului. Cu toate acestea, a relaxat progresiv restricţiile, centrele comerciale, hotelurile şi restaurantele fiind redeschise în luna mai. De asemenea, compania aeriana naţională poloneză LOT a reluat zborurile internaţionale la data de 1 iulie, la patru luni dupa ce le-a suspendat.
 
Alte ţări afectate de interdicţie sunt Spania, Franţa, Muntenegru, Croaţia, Statele Unite, Israel, Mexic sau Brazilia.
 
Polonia a raportat 64.689 de cazuri de coronavirus nou şi 2.010 decese.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici