Pompierii au fost păziţi de jandarmi în timp ce stingeau un incendiu în Cluj-Napoca

  • Flăcările au mistuit, în noaptea dintre ani, o casă din Cluj-Napoca.
  • Mai mulţi jandarmi au fost trimişi la locul incendiului, pentru a asigura siguranţa salvatorilor şi a persoanelor care se adunaseră acolo.
5304 afișări
Imaginea articolului Pompierii au fost păziţi de jandarmi în timp ce stingeau un incendiu în Cluj-Napoca

Pompierii au fost păziţi de jandarmi în timp ce stingeau un incendiu în Cluj-Napoca

Incendiul a izbucnit în jurul orei 3.10, într-o casă din municipiul Cluj-Napoca.

În momentul sosirii pompierilor la locul incendiului, arderea se manifesta generalizat la întreg acoperişul casei şi într-una dintre camerele acesteia. În alte două încăperi erau focare cu intensitate diferită şi erau complet inundate cu fum.

„Având în vedere agitaţia familiei autoevacuate şi faptul că a fost transmis iniţial în apelul de urgenţă faptul că a rămas un copil înăuntrul casei, pompierii au pătruns înăuntrul camerelor cuprinse de flăcări pentru a căuta dacă au rămas, într-adevăr, persoane surprinse înăuntru. Din fericire, nu rămaseră persoane înăuntru, ci a fost o informaţie neclară transmisă de familia cu cinci membri, care a reuşit să se autoevacuaeze până la sosirea pompierilor”, anunţă ISU Cluj.

Focarele au fost stinse în 20 de minute după sosirea pompierilor la faţa locului, fiind evitată extinderea flăcărilor la o altă casă situată la o distanţă de patru metri faţă prima casă.

Imobilul, cu o suprafaţă de cca 70mp, a fost distrus în mare parte de flăcări, având în vedere că în podul acestuia a fost depozitată o cantitate mare de materiale combustibile şi care ardeau generalizat în momentul sosirii pompierilor la faţa locului.

Un echipaj de jandarmi a fost dislocat la locul incendiului, pentru a asigura siguranţa salvatorilor şi a persoanelor care se adunaseră în apropierea zonei respective.

Din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la jarul aprins căzut din sobă şi neglijenţa familiei în manipularea acestuia.

Echipajul SAJ a consultat o persoană pentru o rană uşoară, suferită după finalizarea intervenţiei, însă nu a fost transportată la spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
jandarmi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici