Pompierii intervin pentru îndepărtarea efectelor furtunii din Brăila

Acoperişul de pe o fermă dintr-o localitate din Brăila a fost smuls de vânt, iar 10 vaci au fost electrocutate în timpul furtunii de duminică, anunţă ISU. Pompierii brăileni acţionează pentru degajarea a zeci de copaci. Opt acoperişuri au fost avariate sau distruse, iar 18 anexe au fost afectate.

494 afișări
Imaginea articolului Pompierii intervin pentru îndepărtarea efectelor furtunii din Brăila

Pompierii intervin pentru îndepărtarea efectelor furtunii din Brăila

„În urma fenomenelor meteo prognozate, în judeţul Brăila se intervine în municipiul Brăila pentru degajarea unui copac căzut pe un autoturism pe strada Apollo (Cartier Marna), degajare copaci în localitatea Stancuţa şi evacuare apă dintr-o locuinţă (beci) în localitatea Lanurile. Nu sunt înregistrate victime”, teransmite ISU brăila.

Potrivit sursei citate, pompierii intervin pentru degajarea a doi copaci căzuţi în municipiul Brăila, unul căzut pe un autoturism.

„În localităţile Stăncuţa şi Stanca: acţionează două echipaje pentru 40 copaci căzuţi, 8 acoperişuri avariate/distruse şi 18 anexe gospodăreşti afectate. În localitatea Lanurile, comuna Viziru se intervine pentru evacuarea apei dintr-o locuinţă (beci)”, adaugă ISU Brăila.

Două localităţi, Stăncuţa şi Romanu, au fămas fără energie electrică.

„În localitatea Berteştii de Jos un acoperiş de pe o fermă a fost smuls de vânt, iar 10 vaci au fost electrocutate. Se deplasează în zonă o echipă de la Electrica. Se deplasează, în sprijin, la Stăncuţa, încă un echipaj al ISU Brăila (de la Garda de intervenţie Ianca)”, se arată în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici