Ponta: Guvernul va dubla toate primele pe care le va primi echipa feminină de gimnastică a României

Premierul Victor Ponta a anunţat luni că Guvernul va dubla, în şedinţa de miercuri, toate primele pe care le va primi echipa feminină de gimnastică a României, pentru a da un semnal atât în ceea ce priveşte recompensarea performanţei, cât şi în perspectiva Jocurilor Olimpice.

1058 afișări
Imaginea articolului Ponta: Guvernul va dubla toate primele pe care le va primi echipa feminină de gimnastică a României

Ponta: Guvernul va dubla toate primele pe care le va primi echipa feminină de gimnastică a României (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

"I-am felicitat pe membrii delegaţiei şi, mai mult decât felicitări, am vorbit deja cu ministrul de Finanţe, cu domnul Georgescu, şi miercuri o să facem şi noi ce ţine de Guvern, o să dublăm toate primele pe care le primesc în mod normal fetele, pentru a da un semnal că merită recompensată performanţa şi pentru a da un semnal pentru Jocurile Olimpice că o să găsim banii necesari pentru a recompensa, aşa, în mică măsură, cât se poate face, zona de efort", a spus Ponta.

Premierul a făcut acest anunţ la sosirea la şedinţa USL.

Echipa feminină a României se întoarce acasă cu un bilanţ de invidiat de la Campionatele Europene din Belgia: patru medalii de aur, din cinci posibile, şi două de argint.

Lotul României revine acasă luni, iar antrenorii spun că după-amiază fetele vor intra înapoi în sală, pentru o mişcare uşoară, pentru ca de marţi să reia programul normal de pregătire.

România a încheiat participarea la CE de la Bruxelles, cu 6 medalii la senioare, dintre care patru de aur, din cinci posibile. Rezultatele au fost următoarele: aur pe echipe, aur la sărituri (Sandra Izbaşa), aur la bârnă (Cătălina Ponor), argint la bârnă (Larisa Iordache), aur la sol (Larisa Iordache), argint la sol (Cătălina Ponor).


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici