Populaţia din Harghita a fost avertizată prin Ro-Alert că mai multe drumuri naţionale sunt blocate de viscol

Autorităţile din Harghita au transmis un mesaj RO-Alert către populaţie, avertizând că mai multe drumuri naţionale din judeţ sunt închise din cauza viscolului, miercuri seara. Două trenuri staţionează în gara Livezi-Ciuc, iar un copac a căzut peste cabina unui camion, şoferul fiind rănit.

1318 afișări
Imaginea articolului Populaţia din Harghita a fost avertizată prin Ro-Alert că mai multe drumuri naţionale sunt blocate de viscol

Populaţia din Harghita a fost avertizată prin Ro-Alert că mai multe drumuri naţionale sunt blocate de viscol

Miercuri seara, au fost transmise mesaje Ro-Alert pentru avertizarea populaţiei privind drumurile blocate. Este vorba de DN 12C, DN 13B şi DJ 125.

De asemenea, din cauza viscolului, două trenuri personale, respectiv R 5207 şi R5208 staţionează în Gara Livezi-Ciuc, după ce au cpzut copaci pe linii de contact.

„Echipele CFR acţionează pentru degajarea copacilor căzuţi pe liniile de contact”, anunţă ISU Harghita.

Un copac a căzut peste cabina unui camion, între Topliţa şi Bilbor, şoferul fiind încarcerat.

În zonă intervin două echipaje de la Garda de Intervenţie nr. 2 Topliţa, cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD, precum şi un echipaj SAJ.

Din cauza rafalelor puternice de vânt şi ninsoare, mii de oameni au rămas fără curent, iar echipele distribuitorului de energie electrică sunt pe teren pentru remedierea defecţiunilor.

Judeţul Harghita este, miercuri seara, sub atenţionare cod portocaliu de vreme rea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici