Portofel cu peste 2.500 de lei, găsit de un poliţist în timpul liber şi predat colegilor

Un poliţist din Buzău aflat în timpul liber cu familia a găsit, într-o parcare, un portofel în care se aflau documente, carduri bancare şi peste 2.500 de lei. Omul legii a predat bunurile colegilor săi, care ulterior l-au identificat pe proprietar, transmite corespondentul MEDIAFAX.

475 afișări
Imaginea articolului Portofel cu peste 2.500 de lei, găsit de un poliţist în timpul liber şi predat colegilor

Portofel cu peste 2.500 de lei găsit de un poliţist în timpul liber şi predat colegilor

Potrivit Poliţiei Buzău, un poliţist din cadrul Poliţiei municipiului Buzău a mers, joi seară, cu familia, într-un centru comercial din municipiu.

După ce a ieşit din maşină, în parcarea subterană a complexului, poliţistul a găsit într-un cărucior pentru cumpărături un portmoneu în care se aflau mai multe documente, carduri bancare, dar şi 2.500 de lei, potrivit IJP Buzău.

Poliţistul şi-a anunţat colegii care erau de serviciu şi le-a predat acestora portofelul, în vederea identificării şi predării către proprietar.

“Din verificări a reieşit că este vorba de un buzoian în vârstă de 52 de ani, care-şi uitase bunul după ce transportase cumpărăturile la autoturism şi care, între timp, s-a prezentat la sediul Poliţiei Municipiului Buzău, în vederea sesizării situaţiei”, arată Poliţia Buzău.

Poliţistul care a găsit portofelul are 36 de ani şi lucrează la Poliţia Municipiului Buzău - Biroul Ordine Publică, fiind încadrat la începutul acestui an, în urma concursului de recrutare a personalului din sursă externă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici