Portretul robot al viitorului preşedinte al Rusiei, schiţat în faţa studenţilor

Purtătorul de cuvânt al lui Putin a „desenat” portretul robot al celui care va conduce Rusia dincolo de 2024.

492 afișări
Imaginea articolului Portretul robot al viitorului preşedinte al Rusiei, schiţat în faţa studenţilor

Peskov

Următorul preşedinte rus „ar trebui să fie exact ca” Putin: purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a spus acest lucru într-un interviu acordat canalului studenţesc al Universităţii de Relaţii Internaţionale din Moscova, „Mgimo360” , filmat de Tass. „La fel, sau diferit, dar tot la fel”, a adăugat ulterior Peskov, potrivit Interfax.

Purtătorul de cuvânt a mai sperat că preşedintele rus va candida la alegerile prezidenţiale programate pentru martie viitor. „Putin nu şi-a anunţat încă intenţia de a candida din nou, dar sper sincer că va face acest lucru şi nu am nicio îndoială că va câştiga alegerile şi va continua să fie preşedintele nostru”, a spus Peskov.

Putin are 71 de ani şi este la putere din 31 decembrie 1999 ca preşedinte sau prim-ministru. În 2020, a promovat o reformă constituţională care îi permite efectiv să ocolească limita a două mandate prezidenţiale consecutive, oferindu-i posibilitatea de a candida la alegerile din 2024 şi, teoretic, şi la alegerile din 2030.

Majoritatea analiştilor se aşteaptă ca Putin să candideze din nou. Kremlinul îşi întăreşte tot mai mult reprimarea disidenţei, aproape toţi principalii contestatari sunt în închisoare sau au fost forţaţi să părăsească ţara, iar în prezent nu sunt aşteptaţi oponenţi adevăraţi printre candidaţii la următoarele alegeri prezidenţiale din Rusia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici