Portul Constanţa este păzit de o singură patrulă de poliţie

Portul Constanţa este păzit de o singură patrulă de poliţie, deşi ar trebui să acopere 5 hectare de port şi să monitorizeze un flux de intrări în port de aproximativ 10 mii de persoane şi autoturisme în 24 de ore, arată Sindicatul Europol.

1260 afișări
Imaginea articolului Portul Constanţa este păzit de o singură patrulă de poliţie

Sursa foto: facebook.com/europolromania

Sindicatul Europol publică, miercuri, pe pagina de Facebook, situaţia Portului Constanţa, despre care arată că este păzit de o singură patrulă de poliţie.

Aceasta ar trebui, potrivit Sindicatului Europol, să acopere 5 hectare de port; să monitorizeze 13 porţi de acces în port să monitorizeze un flux de intrări în port de aproximativ 10 mii de persoane şi auto în 24 de ore şi să instrumenteze sute de dosare de furt, tâlhărie, loviri şi alte violenţe, furt de identitate, migraţie ilegală, infracţiuni economice, rutiere etc.

„Oare care este interesul guvernanţilor să aibă poliţişti puţini, prost plătiţi şi fără logistică?! Oare câţi bani se fac din ilegalităţi în portul Constanţa?!”, se întreabă sindicaliştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici