Poşta Română va livra în continuare permisele auto la domiciliile solicitanţilor

Compania Naţională Poşta Română (CNPR) a anunţat luni că a recâştigat contractul cu Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS) pentru livrarea la domiciliul solicitanţilor a permiselor auto şi a certificatelor de înmatriculare a maşinilor.

785 afișări
Imaginea articolului Poşta Română va livra în continuare permisele auto la domiciliile solicitanţilor

Poşta Română va livra în continuare permisele auto la domiciliile solicitanţilor

Potrivit unui comunicat al Poştei Române, valoarea contractului este de peste 27 milioane de lei. În baza acestuia, CNPR va livra aproximativ 4.800.000 de trimiteri în următorii doi ani.

Anterior, furnizorul RAAPPS a fost tot Poşta Română, care a câştigat, în anul 2017, un contract în urma unei licitaţii la care a participat şi una dintre cele mai importante firme de curierat din România.

La procedura de anul acesta s-au înscris aceleaşi două companii, iar Poşta Română a avut, din nou, oferta câştigătoare.

„Dacă, în anii anteriori, preţul ofertat făcea diferenţa între Poşta Română şi companiile concurente, de data aceasta compania a câştigat contractul obţinând cel mai bun punctaj la factorii de evaluare calitativi şi financiari. Este a doua oară când câştigăm în faţa celei mai mari firme de curierat din ţară, ceea ce demonstrează că Poşta Română este din ce în ce mai pregătită să concureze, de la egal la egal, cu orice furnizor de servicii de curierat”, a declarat Horia Grigorescu, directorul general al Poştei Române.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici