Povestea celor trei victime care au murit în accidentul provocat de Şerban Huidu

În urma accidentului în care a fost implicat realizatorul TV Şerban Huidu şi-au pierdut viaţa trei persoane, Ştefan Lungu Balogh, şoferul Daciei Logan, în vârstă de 65 de ani, Magda Drăghici, de 54 de ani, aflată în dreapta şoferului şi Ion Garbiş, de 57 de ani, care se afla tot în autoturismul izbit de maşina lui Huidu.

1399 afișări
Imaginea articolului Povestea celor trei victime care au murit în accidentul provocat de Şerban Huidu

Povestea celor trei victime care au murit în accidentul provocat de Şerban Huidu

Gândul a prezentat povestea celor trei oameni ale căror destine au fost frânte brutal în accidentul în care a fost implicată vedeta TV.

De zece ani, Magda Drăghici şi Ion Garbis formau un cuplu împlinit, din toate punctele de vedere.

"Nu erau căsătoriţi oficial, fiecare mai fusese o dată căsătorit şi probabil se temeau de încă un eşec. Dar altfel erau soţ şi soţie, chiar dacă stăteau separat, fiecare avea casa lui. El avea chiar mai multe, însă locuia într-un apartament de pe strada Castelului, iar ea avea un apartament într-un complex rezidenţial de la marginea oraşului", spune Cristina Lapis, prima soţie a lui Ion Garbis.

Cei doi au divorţat în urmă cu mulţi ani, dar au rămas amici, Cristina petrecând câteva clipe, duminică seară, la căpătâiul fostului său soţ, aflat în comă la Spitalul Judeţean Braşov. Acum încearcă să dea de urma singurelor rude ale bărbatului: "Noi nu am avut copii, iar după divorţ el nu s-a mai recăsătorit, singurele rude pe care ştiu că le mai are sunt un văr şi o mătuşă care trăiesc la Bucureşti. Încerc să-i găsesc pentru că sunt singurii săi moştenitori legali".

Şi Magda Drăghici şi ion Gabris erau ingineri, din familii bune şi înstărite din Braşov, povesteşte Gândul.

Fuseseră colegi de serviciu la Întreprinderea "Hidromecanica", iar prin '98, când în uzină au început concedierile, n-au mai stat pe gânduri, au demisionat şi s-au apucat de o afacere pe cont propriu: Magda şi-a înfiinţat o firmă, SC Toledo SRL, pe care a început să o administreze cu tot mai mult succes, după ce Ion Gabris a devenit director comercial.

"Firma merge foarte bine chiar şi pe criza asta. Probabil că o va prelua fiica din prima căsătorie a Magdei", povesteşte un bun prieten al celor doi.

Fiica femeii a absolvit cu brio o facultate de IT şi a fost angajată imediat de o reputată firmă din Bucureşti. Când venea la Braşov, locuia împreună cu mama ei într-un apartamentul de 4 camere din complexul rezidenţial "Avangarden", devenit acum, pentru două zile, loc de priveghi.

"Doi oameni împliniţi, dinamici, iubitori de munte, cultivaţi, mergeau mereu la concerte, la teatru, ştiau să se bucure din plin de fiecare zi din viaţă", a adăugat prietenul celor doi.

Nini fusese sportiv de performanţă, alpinist, schior, patinator, şi acum, la 58 de ani, era într-o formă fizică de invidiat. Făcea în fiecare zi o oră de alergări pe sub Tâmpa. Mergea în fiecare weekend, împreună cu Magda, în excursii pe munte, iar vara în vacanţe în străinătate. Ultima dată au fost în Grecia, acum câteva luni.

Tatăl lui Nini, răposatul doctor Garbis, unul dintre cei mai buni neuropsihiatri pe care i-a avut Braşovul, era, la orbârşie, grec.

La scurt timp după ce Magda Drăghici şi Ion Garbis şi-au pus pe picioare afacerea, în firmă a fost angajat şi Ştefan Lungu Balogh, demisionar şi el de la "Hidro", unde fusese ani de zile coleg cu cei doi.

Realizatorul TV Şerban Huidu a provocat, duminică, în jurul orei 11.55, la ieşirea din localitatea braşoveană Timişul de Sus, un accident după ce a pătruns cu maşina pe contrasens, pe un carosabil umed, în condiţiile în care ningea, şi a lovit un autoturism Dacia Logan în care se aflau trei persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici