Prahova: Copil de 10 ani, accidentat în timp ce traversa strada

Un copil de 10 ani a fost accidentat vineri de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani, în timp ce se afla în traversarea părţii carosabile, în Tomşani, judeţul Prahova. Copilul, rănit, a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale.

157 afișări
Imaginea articolului Prahova: Copil de 10 ani, accidentat în timp ce traversa strada

Prahova: Copil de 10 ani, accidentat în timp ce traversa strada

Un copil în vârstă de 10 ani ar fi fost surprins şi accidentat, vineri, în localitatea prahoveană Tomşani, de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani, în timp ce se afla în traversarea părţii carosabile.

În urma accidentului rutier, copilul a fost rănit, fiind dus la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici