Prahova: Două persoane rănite într-o explozie, la Buşteni

Două persoane au ajuns la spital, miercuri dimineaţă, cu arsuri pe aproximativ 30 la sută din suprafaţa corporală, în urmă unei deflagraţii produse la o casă, în cartierul Poiana Ţapului din Buşteni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

973 afișări
Imaginea articolului Prahova: Două persoane rănite într-o explozie, la Buşteni

Prahova: Două persoane rănite într-o explozie, la Buşteni (Imagine: Cristi Vatavu/ Mediafax Foto)

Reprezentanţii ISU Prahova au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că explozia s-a produs într-o casă, din cauza unor scăpări de gaze, după ce proprietarul a aprins o brichetă, pe fondul unor probleme la reţeau de gaze.

"Au fost scăpări de gaze la reţea. Când a aprins bricheta, s-a produs deflagraţia", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

Potrivit sursei citate, explozia a fost urmată şi de un incendiu.

"S-a produs şi un incendiu, care a fost stins repede. Au ars un geam termopan, un cuier şi obiecte de mobilier", a mai spus Raluca Vasiloae.

În urma deflagraţiei, urmate de incendiu, două persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Potrvit ISU, este vorba de un bărbat în vârstă de 45 ani cu arsuri de gradul I, II şi III, pe 30% din suprafaţă corporală şi de o femeie în vârstă de 58 ani, cu arsuri pe 27 % suprafaţă corporală.

La locul exploziei au ajuns şi echipaje de poliţie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici