Prahova: Percheziţii la sediile unor firme şi la domiciliile unor persoane într-un dosar de evaziune

Poliţiştii din Prahova fac, miercuri, şase percheziţii la sediile unor firme de pază şi protecţie şi la domiciliile unor persoane suspectate de evaziune fiscală, anchetatorii calculând un prejudiciu de aproximativ 100.000 de euro în acest dosar, opt persoane urmând a fi duse la audieri.

118 afișări
Imaginea articolului Prahova: Percheziţii la sediile unor firme şi la domiciliile unor persoane într-un dosar de evaziune

Prahova: Percheziţii la sediile unor firme şi la domiciliile unor persoane într-un dosar de evaziune (Imagine: Alexandru Solomon/ Mediafax Foto)

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale fac, miercuri, şase percheziţii la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliile unor persoane suspectate de evaziune fiscală, trei dintre percheziţii având loc în Ploieşti şi alte trei în Bucureşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform anchetatorilor, suspecţii din acest dosar ar fi adus bugetului de stat un prejudiciu estimat la 100.000 de euro din operaţiuni comerciale derulate de firme specializate în servicii de pază şi protecţie, contractele vizate, pentru care nu s-au achitat taxele către stat, derulându-se în cursul anului 2013.

Acţiunea poliţiştilor vizează destructurarea grupării infracţionale, precum şi descoperirea unor documente de evidenţă contabilă, înscrisuri, precum şi sisteme I.T., pentru probarea activităţii infracţionale.

Anchetatorii au mandate pentru aducerea a opt persoane la audieri, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici