Prahova: Şapte persoane rănite într-un accident în care a fost implicat un microbuz, pe DN 1 A

Şapte persoane au fost rănite, marţi după-amiază, într-un accident rutier produs pe DN 1 A, în apropierea localităţii prahovene Negoeşti, după ce un autoturism s-a ciocnit cu un microbuz cu pasageri.

457 afișări
Imaginea articolului Prahova: Şapte persoane rănite într-un accident în care a fost implicat un microbuz, pe DN 1 A

Prahova: Şapte persoane rănite într-un accident în care a fost implicat un microbuz, pe DN 1 A (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Una din cele şapte persoane rănite a fost preluată de un elicopter SMURD şi transportată la un spital din Bucureşti, iar alte patru victime au fost duse la Spitalul Judeţean din Ploieşti.

În urma primelor cercetări, poliţiştii au stabilt că de vină pentru producerea accidentului este şoferul microbuzului, care nu a oprit la indicatorul "Stop" la intrarea pe drumul naţional.

Unul dintre răniţi a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la un spital din Capitală, iar alte patru persoane au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean din Ploieşti. Celelalte două victime ale accidentului au primit îngrijiri medicale la faţa locului, nefiind necesară transportarea lor la spital.

Cinci dintre răniţi erau pasageri în microbuz, iar ceilalţi doi se aflau în autoturism.

Traficul în zonă nu a fost blocat în urma accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici