Prahova: Şase răniţi, în urma unui accident petrecut pe DN1. Una dintre victime, în stare gravă

Şase persoane au fost rănite, sâmbătă, într-un accident petrecut pe Drumul Naţional 1, între Ploieşti şi Braşov, după ce şoferul unei maşini a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat pe contrasens, una dintre victime fiind în stare gravă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1677 afișări
Imaginea articolului Prahova: Şase răniţi, în urma unui accident petrecut pe DN1. Una dintre victime, în stare gravă

Prahova: Şase răniţi, în urma unui accident petrecut pe DN1; una dintre victime, în stare gravă (Foto: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, accidentul a avut loc în apropiere de Ploieşti, la intersecţia dintre DN1 şi drumul care duce spre localitatea Păuleşti.

Poliţiştii rutieri au stabilit că accidentul a avut loc după ce şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat cu maşina pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un alt autoturism, ulterior cele două maşini fiind lovite de un al treilea autoturism şi de un microbuz în care nu se aflau pasageri.

În urma impactului, şase persoane au fost rănite, două dintre victime fiind minore.

Pompierii Serviciului de Descarcerare au intervenit pentru a scoate trei răniţi blocaţi între fiarele contorsionate ale maşinilor.

Una dintre victime este în stare gravă, la locul accidentului fiind aşteptat un elicopter SMURD pentru a o transporta la un spital din Bucureşti.

Circulaţia rutieră între Ploieşti şi Braşov pe sensul de urcare către munte este restricţionată în urma accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici