Prahova: Un muncitor care lucra la reabilitarea căii ferate a murit, iar altul a fost rănit grav

Un muncitor care lucra la reabilitarea căii ferate între staţiile CFR Comarnic şi Valea Largă, judeţul Prahova, a murit, iar altul a fost grav rănit, după ce ambii au fost prinşi sub o piesă metalică de peste o tonă şi care s-ar fi desprins dintr-un utilaj.

31 afișări
Imaginea articolului Prahova: Un muncitor care lucra la reabilitarea căii ferate a murit, iar altul a fost rănit grav

Prahova: Un muncitor care lucra la reabilitarea căii ferate a murit, iar altul a fost rănit grav (Imagine: Cristi Cimpoes/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezantanţilor Poliţiei Transporturi Feroviare Prahova, cei doi bărbaţi lucrau ca muncitori necalificaţi la reabilitarea liniei ferate. La un moment dat, un cilindru metalic care cântărteşte peste o tonă s-a desprins dintr-un utilaj şi i-a strivit pe cei doi.

Unul dintre muncitori, un bărbat în vârstă de 20 de ani, din comuna Gheorghe Doja, judeţul Ialomiţa a murit pe loc.

Cel de-al doilea, care are 33 de ani şi este din Bucureşti, a fost grav rănit. El a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Ploieşti, unde medicii au stabilit că are un traumatism cranio-cerebral produs prin strivire, precum şi un hematom tot în zona capului.

Conform sursei citate, bărbatul este transferat la un spital de neurochirurgie din București.

Poliţiştii de la Transporturi Feroviare Prahova au precizat că accidentul a fost încadrat în categoria accidentelor de muncă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici