Prăpăd făcut de un bărbat în Arad. A distrus şapte maşini şi a sărit de la etaj cu o macetă în mână

Un bărbat de 35 de ani, din Arad, a fost dus la Psihiatrie, după ce, marţi dimineaţa, a distrus şapte maşini, aruncând cu gantere şi pietre. La sosirea poliţiştilor, acesta a sărit de la etajul unu, cu o macetă în mână, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1638 afișări
Imaginea articolului Prăpăd făcut de un bărbat în Arad. A distrus şapte maşini şi a sărit de la etaj cu o macetă în mână

Prăpăd făcut de un bărbat în Arad. A distrus şapte maşini şi a sărit de la etajul unu cu o macetă în mână

Incidentul a avut loc marţi, în jurul orei 4.30, în Arad. Poliţiştii au fost sesizaţi prin numărul 112 că pe strada Banu Mărăcine un bărbat a aruncat de la etajul unu cu două gantere în parbrizul unei maşini.

„La sosirea poliţiştilor, bărbatul a sărit de la balconul apartamentului având o macetă în mână. Până la imobilizarea acestuia, bărbatul a distrus şapte autoturisme, inclusiv al său, aruncând cu pietre. La faţa locului s-au deplasat şi luptători SAS, care l-au imobilizat, după care a fost internat la spitalul de psihiatrie", se precizează într-un comunicat al IPJ Arad.

Potrivit autorităţilor, bărbatul de 35 de ani ar mai fi avut crize, însă nu figurează în evidenţe cu boli psihice.

Deocamdată, trei persoane au depus plângeri, urmând ca poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale să îi identifice şi pe ceilalţi proprietari. Oamenii legii fac cercetări pentru distrugere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici