Prejudiciu de trei milioane de lei, într-un dosar de evaziune fiscală la firme de construcţii

Şapte percheziţii au loc în Capitală şi în judeţele Ilfov, Mehedinţi şi Caraş Severin, într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de aproape 3 milioane de lei.

802 afișări
Imaginea articolului Prejudiciu de trei milioane de lei, într-un dosar de evaziune fiscală la firme de construcţii

Prejudiciu de trei milioane de lei, într-un dosar de evaziune fiscală la firme de construcţii

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti fac, luni, 7 percheziţii domiciliare în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Mehedinţi şi Caraş Severin, într-un dosar penal de evaziune fiscală.

În perioada 2015 - 2019, 7 administratori ai două societăţi comerciale din construcţii, respectiv din anveloparea blocurilor, ar fi creat un lanţ de tranzacţionare, înregistrând în contabilitate operaţiuni fictive de prestări servicii termoizolare clădiri în valoare de aproximativ 10.700.000 de lei, de la societăţi comerciale ,,cu identitate clonată” sau cu ,,comportament tip fantomă”.

Prejudiciul cauzat în dauna bugetului consolidat al statului este estimat la 2.750.000 de lei, informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Suspecţii vizaţi vor fi audiaţi şi s-a dispus instituirea măsurilor asigurătorii asupra bunurilor mobile şi imobile ale persoanelor bănuite, în vederea recuperării prejudiciului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici