Premieră la Suceava: Doi bărbaţi, cercetaţi pentru maltratarea unui cal

  • Doi bărbaţi din comuna Dumbrăveni, judeţul Suceava, au ajuns sub control judiciar pentru maltratarea unui cal.
  • Cei doi sunt acuzaţi că au potcovit greşit calul, l-au înhămat la căruţă şi l-au bătut sălbatic atunci când nu mai putea trage la căruţă.
  • Bărbaţii, tată şi fiu, au potcovit greşit un cal pe care l-au înhămat la căruţă alături de un cal sănătos.
295 afișări
Imaginea articolului Premieră la Suceava: Doi bărbaţi, cercetaţi pentru maltratarea unui cal

Premieră la Suceava: Doi bărbaţi, cercetaţi pentru maltratarea unui cal

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat pentru MEDIAFAX că bărbaţii sunt acuzaţi că au bătut calul care nu mai putea trage la căruţă.

În urma examinării medicale a animalului s-a constatat că acesta şchiopăta şi avea răni la picioarele din spate.

Cei doi bărbaţi au fost iniţial reţinuţi pentru acte de cruzime faţă de animale şi plasaţi ulterior sub control judiciar pentru 60 de zile.

„Această pedeapsă este o premieră pentru Suceava”, a spus Epureanu.

Caii au fost preluaţi de o asociaţie de protecţie a animalelor.

Reprezentanţii asociaţiei respective au scris: „Se poate! Şi aici, în Suceava! Şi oriunde în ţara asta, atâta timp cât există implicarea şi sprijinul autorităţilor! O anchetă şi o mobilizare ca la carte! Şi un exemplu pentru actualii şi viitorii criminali de animale”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici