Premierul Orban revine cu clarificări: Nu eşti obligat să mergi cu şezlong-ul la plajă. Poţi merge şi cu prosopul

  • Premierui Ludovic Orban îţi spune că poţi merge şi cu prosopul pe plajele amenajate
  • Orban a ţinut să revină asupra prevederilor din hotărârea privind accesul pe plaje de la 1 iunie
  • Orban: Persoanele care nu-şi permit şezlong, pot veni cu prosopul sau cearşaful pe plajă
2956 afișări
Imaginea articolului Premierul Orban revine cu clarificări: Nu eşti obligat să mergi cu şezlong-ul la plajă. Poţi merge şi cu prosopul

Veşti bune! Dacă vrei să mergi la plajă le la 1 iunie nu trebuie să dai sume exorbitante pe un şezlong. Premierul Ludovic Orban îţi spune că poţi merge şi cu un prosop sau un cearşaf, dar să păstrezi distanţa de 2 metri.

”În hotărârea de Guvern pe care am dat-o privitor la deschiderea plajelor, acolo într-adevăr am specificat că pe plajele amenajate accesul se va face cu şezlong-uri şi fiecare trebuie să fie la 2 metri. Aici o să facem o revenire pentru că asta nu înseamnă că interzicem, pe o anumită suprafaţă dintr-o plajă amenajată ca oamenii care nu au, să spunem, resurse financiare, să achiziţioneze şezlong-uri cu cât e, 8-10 lei, să poată să vină cu prosopul sau cearşaful”, a declarat premierul Ludovic Orban.

De la 1 iunie plajele şi terasele din România se vor redeschide clienţilor, însă cu anumite restricţii. Poţi merge la plajă, dar trebuie să respecţi distanţa de 2 metri faţă de celelalte prosoape sau şezlong-uri, iar în ceea ce priveşte terasele, poţi fi însoţit doar de alţi trei prieteni la masă.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici