Premiile la Loto 6/49 şi Joker de aproape două milioane de euro nu au fost câştigate

Premiile puse în joc, joi, la extragerile Loto 6/49 şi Joker, de aproximativ două milioane de euro nu au fost câştigate, fiind însă câştigat premiul de categoria I, la tragerea Loto 5/40, în valoare de aproximativ trei sute de mii de lei, potrivit site-ului Loteriei Române.

939 afișări
Imaginea articolului Premiile la Loto 6/49 şi Joker de aproape două milioane de euro nu au fost câştigate

Premiile la Loto 6/49 şi Joker de aproape două milioane de euro, nu au fost câştigate (Imagine: Cristina Nichitus / MediafaxFoto)

Duminică, vor avea loc noi trageri la Joker, Noroc Plus, Loto 5/40, Super Noroc, Loto 6/49 şi Noroc, după ce la extragerile de joi, au fost acordate 10.938 de câştiguri, în valoare totală de peste un milion de lei, se arată în comunicatul de vineri, al Loteriei Române.

Potrivit sursei citate, la Loto 6/49, categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 7,6 milioane lei (aproximativ 1,7 milioane de euro), iar la Noroc a ramas în joc un report cumulat în valoare de peste 1,3 milioane lei (aproape 300.000 de euro).

La Joker, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 667.966 lei iar la Noroc Plus, la categoria I, reportul este în valoare de peste 25.027 de lei.

Reprezentanţii Loteriei precizează că a fost câştigat premiul de categoria I la Loto 5/40, în valoare de 320.388,48 lei.

Biletul norocos a fost jucat la agentia 40-013 din Olteniţa şi a fost completat cu patru variante simple, preţul biletului fiind de doar 6,5 lei.

La Super Noroc, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de 58.944,51 lei, mai precizează sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici