Prezenţa urşilor, anunţată prin Ro-Alert, în Predeal şi Braşov. Mesaj despre apariţia a patru animale în staţiunea Predeal

ISU Braşov a emis, duminică, un mesaj Ro-Alert prin care locuitorii din oraşul Braşov sunt avertizaţi cu privire la prezenţa unui urs în localitate.

2033 afișări
Imaginea articolului Prezenţa urşilor, anunţată prin Ro-Alert, în Predeal şi Braşov. Mesaj despre apariţia a patru animale în staţiunea Predeal

Mesaj de la Ro-Alert pentru a semnala prezenţa unui urs în Braşov

Reprezentanţii ISU Braşov au emis, duminică, un mesaj Ro-Alert pentru locuitorii din oraşul Braşov.

„S-a primit un apel pe 112 şi s-a semnalat prezenţa unui urs în zona străzii Cloşca. S-a transmis mesaj Ro-Alert pentru a avertiza populaţia din zona respectivă”, a declarat Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al ISU Braşov.

Potrivit mesajului, a fost semnalată prezenţa unui urs pe strada Cloşca din oraşul Braşov.

 

Braşov: Patru urşi semnalaţi lângă un hotel din Predeal. S-a emis mesaj Ro-Alert

ISU Braşov a emis, duminică, un mesaj Ro-Alert prin care locuitorii şi turiştii din Predeal sunt avertizaţi că în staţiune au fost semnalaţi patru urşi, în apropierea unui hotel.

Reprezentanţii ISU Braşov au emis, duminică, un mesaj Ro-Alert pentru locuitorii şi turiştii din Predeal.

„S-a primit un apel prin care a fost anunţată prezenţa a patru urşi. S-a transmis mesaj Ro-alert pentru informarea populaţiei din zona respectivă”, a declarat Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al ISU Braşov.

Potrivit acestuia, s-a dispus deplasarea în zonă a unui echipaj SMURD Predeal şi a unui echipaj de jandarmi.

Taguri:
alertă,
ro alert,
urs

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici