Prima ninsoare din acest sezon în România: A nins ca în poveşti, iar momentul a fost surprins pe Facebook | VIDEO

Prima ninsoare din acest sezon a avut loc în Munţii Giumalău, în partea de Vest a masivului Rarău-Giumalău, momentul fiind filmat şi postat pe Facebook.

11263 afișări
Imaginea articolului Prima ninsoare din acest sezon în România: A nins ca în poveşti, iar momentul a fost surprins pe Facebook | VIDEO

Prima ninsoare din acest sezon în România: Unde a nins ca în poveşti

Prima ninsoare din acest sezon a avut loc, joi, în Munţii Giumalău, în partea de vest a masivului Rarău-Giumalău.

Momentul apariţiei primilor fulgi de zăpadă a fost filmat, joi, în zona unei cabane şi postat pe Facebook.

Cabana se află la o altitudine de 1641 de metri, în partea de vest a masivului Rarău-Giumalău.

O răcire accentuată a vremii a fost înregistrată, joi dimineaţa şi în judeţul Harghita, la Joseni, unde mercurul termometrelor a coborât până la minus 4,2 grade Celsius, aceasta fiind cea mai scăzută temperatură în ţară, din luna septembrie 2019.

De asemenea, a fost frig şi în localităţile harghitene Miercurea Ciuc, unde mercurul termometrelor a coborât la -3,9 grade Celsius şi la Topliţa, unde s-au înregistrat -3,6 grade Celsius.

În următoarele nopţi sunt aşteptate aproximativ aceleaşi valori negative, apoi vremea se va încălzi treptat.

Taguri:
ninsoare,
vreme,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici