Primar din Ilfov reţinut, după ce o copilă de 12 ani a fost violată şi a născut

  • Trei persoane au fost reţinute, joi seara, între care şi primarul din Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov,.
  • Faptele s-ar fi produs în urmă cu 3 ani, când fata avea 12 ani.
2256 afișări
Imaginea articolului Primar din Ilfov reţinut, după ce o copilă de 12 ani a fost violată şi a născut

Primar din Ilfov reţinut, după ce o copilă de 12 ani a fost violată şi a născut

În urma probatoriului administrat, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov au reţinut, joi seara, 3 persoane, între care şi primarul din Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov, Robert Ştefan.

Cercetările în acest caz se fac comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor, viol, şantaj şi influenţarea declaraţiilor, urmărirea penală fiind sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că între persoanele reţinute este şi primarul comunei Ştefăneştii de Jos, Robert Ştefan, pentru act sexual cu minor şi influenţarea declaraţiei.

Faptele s-ar fi produs în urmă cu 3 ani, când fata avea 12 ani, şi se pare că ea ar fi fost ameninţată să păstreze tăcerea. Între timp, ea a născut.

Joi dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au făcut cinci percheziţii, la domiciliile unor persoane, precum şi la sediul primăriei. Percheziţiile s-au desfăşurat în localităţile Ştefăneştii de Jos şi Dascălu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici