Primăria a plantat panseluţe portocalii la Guvern, în locul crăiţelor galbene rămase de la Tăriceanu

Angajaţii Primăriei Sectorului 1 au plantat marţi panseluţe portocalii în locul crăiţelor galbene din faţa Palatului Victoria, florile înlocuite fiind cele pe care primăria de sector le-a plantat în ultimii ani în faţa sediului Guvernului, începând cu mandatul fostului premier liberal Tăriceanu.

153 afișări
Imaginea articolului Primăria a plantat panseluţe portocalii la Guvern, în locul crăiţelor galbene rămase de la Tăriceanu

Primăria a plantat panseluţe portocalii la Guvern, în locul crăiţelor galbene rămase de la Tăriceanu

Cetăţenii care au trecut în ultimii ani prin faţa Guvernului puteau admira până marţi ronduri de flori alcătuite din crăiţe de culoare galben, pe care premierul Boc le-a moştenit de la guvernarea Tăriceanu. Primăria Sectorului 1, condusă de liberalul Andrei Chiliman, avea grijă să le ude zilnic, iar atunci când se ofileau să le schimbe cu alte flori galbene, culoarea folosită în însemnele Partidului Naţional Liberal.

Odată cu răcirea vremii, crăiţele s-au veştejit, iar mai mulţi angajaţi ai Primăriei Sectorului 1 au înlocuit, marţi, crăiţele cu panseluţe portocalii, culoare utilizată de Partidul Democrat Liberal, al cărui lider este şeful Guvernului, Emil Boc.

Unii trecători au observat culoarea noilor flori şi au glumit pe seama acestora, remarcând că în faţa Guvernului au fost sădite "pedeliţe".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici