Primăria Capitalei anunţă că intenţionează să monteze parapete pe malurile Dâmboviţei

Gabriela Firea s-a întâlnit, la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti, cu reprezentanţii a patru administraţii locale din Capitală şi judeţul Ilfov pentru a stabili împărţirea administrativă a malurilor Dâmboviţei în vederea montării de parapete care să împiedice căderea maşinilor în apă.

863 afișări
Imaginea articolului Primăria Capitalei anunţă că intenţionează să monteze parapete pe malurile Dâmboviţei

Primăria Capitalei anunţă că intenţionează să monteze parapete pe malurile Dâmboviţei

"Este necesar să putem monta parapete de protecţie si să creăm totodată o zonă verde, cu aspect plăcut. Pentru a putea lua aceste măsuri trebuie să realizăm cadrul legal care să permită fiecărei unităţi administrativ-teritoriale să administreze un anumit sector de drum”, a declarat Gabriela Firea.

Primarul General al Bucureştiului s-a întâlnit la sediul municipalităţii cu edilul Sectorului 3, Robert Negoiţă, reprezentanţi ai oraşului Popeşti-Leordeni, primarul comunei Glina, reprezentanţi ai primăriei Sectorului 4 şi conducerea Administraţiei Străzilor Bucureşti, informează Biroul de Presă al PMB.

Întalnirea a avut ca scop identificarea soluţiilor legale care să permită implementarea de noi măsuri de siguranţă pentru malurile râului Dâmboviţa şi a încerca să evite astfel producerea accidentelor în zonă.

Potrivit estimărilor Administraţiei Străzilor Bucureşti, costul parapetelor de protecţie este de aproximativ 850.000 de euro.

În urma întâlnirii, reprezentanţii Primăriei Generale a Bucureştiului, ai localităţilor Glina şi Popeşti-Leordeni şi cei ai Primăriei Sectoarelor 3 şi 4 au decis ca în zilele următoare să definitiveze proiectele necesare luării în administrare a acestei zone.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici