Primăria Capitalei cumpără servicii de evaluare imobiliară în valoare de peste 800.000 de euro

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) intenţionează să cumpere, prin licitaţie publică, servicii de evaluare imobiliară în valoare de peste 800.000 de euro, potrivit unui anunţ publicat, miercuri, prin intermediul Sistemului Electronic de Licitaţii Publice (SEAP).

97 afișări
Imaginea articolului Primăria Capitalei cumpără servicii de evaluare imobiliară în valoare de peste 800.000 de euro

Primăria Capitalei cumpără servicii de evaluare imobiliară în valoare de peste 800.000 de euro (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit anunţului, Primăria Capitalei intenţioneaza să achiziţioneze "servicii de evaluare imobiliară pentru bunurile imobile aflate în domeniul public/privat sau în administrarea Municipiului Bucureşti".

Serviciile, cu o valoare estimată de 3.589.500 de lei (peste 800.000 euro), vor fi contractate, prin licitaţie publică, pentru o perioadă de patru ani.

Reprezentanţii PMB estimează că vor fi încheiate anual contracte subsecvente de maxim 1.316.000 de lei.

Conform Primăriei Capitalei, evaluarea valorii imobilelor aflate în patrimoniul instituţiei este necesară pentru a putea fi demarate procedurile de "concesionare, vânzare, închiriere, schimburi, cumparari şi stabilirea valorii de inventar a bunurilor aflate în proprietatea sau administrarea Municipiului Bucureşti".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici