Primăria Capitalei, parteneriat cu Dinu Pescariu pentru un mini-turneu de tenis în luna august

Primăria Municipiului Bucureşti va semna un acord de cooperare cu Tenis Club Bucureşti, al cărui preşedinte este Dinu Pescariu, fost jucător de tenis, pentru finanţarea reciprocă a unui mini-turneu de tenis. Proiectul a fost aprobat, vineri, în şedinţa CGMB.

345 afișări
Imaginea articolului Primăria Capitalei, parteneriat cu Dinu Pescariu pentru un mini-turneu de tenis în luna august

Primăria Capitalei, parteneriat cu Dinu Pescariu pentru un mini-turneu de tenis în luna august

Porivit proiectului aprobat, vineri, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti, Primăria Capitalei va semna un acord de cooperare cu Tenis Club Bucureşti – reprezentat prin Augustin Dinu Pescariu, preşedinte.

Acordul presupune „susţinerea reciprocă în vederea finanţării şi realizării în comun, în Municipiul Bucureşti, a proiectului TCB Trophy, la Bucureşti, în perioada 4-12 august 2018. Este în înţelegerea părţilor că prezentul Acord reprezintă o convenţie privind cooperarea în atingerea scopului comun, acela de încurajare a tinerilor sportivi în vederea practicării tenisului de performanţă, TCB Trophy reprezentând o rampă de lansare petru elevi şi tineri. Acest Acord nu reprezintă prestări de servicii între parteneri şi nu dă naştere unei noi persoane juridice”, se arată în proiectul de hotătrâre.

Potrivit articolului din proiect care prevede obligaţiile părţilor, Tenis Club Bucureşti va asigura implementarea proiectului, va asigura infrastructura şi va acorda gratuit accesul tinerilor la eveniment.

Pe de altă parte, PMB va asigura sprijin financiar în cuantum de 17.000 de dolari americani, pentru „acoperirea unor cheltuieli necesare în vederea realizării activităţilor specifice proiectului TCB Trophy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici