Primăria Capitalei: Pe străzile din cele şase sectoare vor acţiona joi 360 de utilaje şi peste 600 de operatori

Pe străzile din cele şase sectoare vor fi, joi, 360 de utilaje de deszăpezire şi peste 600 de operatori, care vor strânge zăpada rămasă pe carosabil, miercuri noapte fiind transportaţi peste 13.000 de metri cubi de zăpadă, potrivit Primăriei Capitalei.

366 afișări
Imaginea articolului Primăria Capitalei: Pe străzile din cele şase sectoare vor acţiona joi 360 de utilaje şi peste 600 de operatori

Primăria Capitalei: Pe străzile din cele şase sectoare vor acţiona joi 360 de utilaje şi peste 600 de operatori (Imagine: marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Reprezentanţii Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB) au arătat că, în noaptea de miercuri spre joi, a fost ridicată şi transportată zăpada de pe Calea Dorobanţi, Calea Griviţei, zona Gării de Nord, Calea Victoriei, strada Vasile Pârvan, Bulevardul Ion Mihalache, Piaţa 1 Mai, Bulevardul Mihai Bravu, Şoseaua Iancului, zona Pieţei Agroalimentare Obor, în dreptul străzii Ziduri Moşi, Şoseaua Olteniţei, Calea Rahovei, între intersecţia str. Sebastian şi Petre Ispirescu, precum şi din zona podurilor peste râul Dâmboviţa, respesctiv Izvor, Haşdeu, Operei, Eroilor şi Victoriei.

Aceştia au precizat că joi se va interveni cu utilaje de deszăpezire pentru lărgirea carosabilului, acolo unde este necesar, iar în zonele în care traficul rutier va permite, zăpada va fi strânsă şi transportată.

Inspectorii de la Direcţia de control a Primăriei Capitalei vor verifica dacă au fost curăţate trotuarele de zăpadă şi gheaţă, după ce miercuri au fost date 700 de somaţii şi 66 de amenzi, în valoare totală de 105.000 lei, celor care nu au îndepărtat zăpada din faţa imobilelor.

În centrele Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti sunt 628 de persoane, dintre care 21 la Centrul de Asistenta pentru Mamă şi Copil, 120 la Adăpostul pentru Femei şi 487 la Complexul integrat de servicii sociale pentru adulţi "Sfântul Ioan".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici