Primăria Capitalei şi studenţii de la Universitatea Bucureşti au realizat o campanie împotriva infecţiei cu noul virus

Masteranzii anului I de la Facultatea de Litere, mai exact programul Consultanţă şi Expertiză în Publicitate au realizat o campanie publicitară, în colaborare cu Direcţia de Integritate a Primăriei Municipiului Bucureşti.

587 afișări
Imaginea articolului Primăria Capitalei şi studenţii de la Universitatea Bucureşti au realizat o campanie împotriva infecţiei cu noul virus

Primăria Capitalei şi studenţii de la Universitatea Bucureşti au realizat o campanie împotriva infecţiei cu noul virus

Campania este dedicată încetinirii răspândirii infecţiei cu noul coronavirus, iar aceasta face apel la toţi cetăţenii să stea acasă şi să respecte măsurile de prevenţie impuse de Guvern. „Acţionăm împreună, rămânem separaţi"/„Fiecare moment de izolare ne aduce mai aproape de a ne revedea"/„Stai acasă, protejează-te pe tine şi pe ceilalţi.”, sunt mesajele tranmise prin intermediul campaniei.

Direcţia de Integritate are ca scop promovarea eticii şi a integrităţii în exercitarea demnităţilor şi funcţiilor publice din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, întreprinderea de măsuri de prevenire şi combatere a corupţiei/abuzurilor profesionale şi exercitarea unui ansamblu de operaţiuni de monitorizare şi verificare/control potrivit domeniului propriu de competenţă, a activităţii desfăşurate la nivelul aparatului de specialitate al Primarului General al Municipiului Bucureşti, aparatului de specialitate al Consiliului General al Municipiului Bucureşti şi al instituţiilor şi serviciilor subordonate Primarului General al Municipiului Bucureşti.
 
Programul de Consultanţă şi Expertiză în Publicitate, din cadrul Facultăţii de Litere, este primul masterat din România în domeniul publicităţii şi a fost înfiinţat în 1999. În octombrie 2011, Universitatea din Bucureşti şi Oxford College of Marketing au lansat un parteneriat pe baza unui acord de exclusivitate prin care studenţii masteratului Consultanţă şi Expertiză în Publicitate al Facultăţii de Litere au posibilitatea să obţină şi o Diplomă în marketing digital, recunoscută de CIM - Charted Institute of Marketing şi de CAM - Communication Advertising and Marketing Education Foundation.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici