Primăria Municipiului Bucureşti vrea să dea până la 34,5 milioane lei pentru administrarea Arenei Naţionale

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) ar putea plăti până la 34,5 milioane de lei, fără TVA, pentru exploatarea, întreţinerea curentă şi administrarea Arenei Naţionale, potrivit unui anunţ de participare publicat pe e-licitatie.ro.

87 afișări
Imaginea articolului Primăria Municipiului Bucureşti vrea să dea până la 34,5 milioane lei pentru administrarea Arenei Naţionale

Primăria Municipiului Bucureşti vrea să dea până la 34,5 milioane lei pentru administrarea Arenei Naţionale (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Firma câştigătoare a licitaţiei va trebui să asigure servicii de reparare şi întreţinere, sisteme de iluminat, echipamente de întreţinere a terenurilor, servicii de gestionare a energiei electrice, precum şi gestionarea instalaţiilor.

Acordul-cadru privind servicii tehnice de exploatare, întreţinere curentă şi administrarea a Arenei Naţională se va derula timp de patru ani, se precizează în anunţul publicat vineri.

Valoarea estimată a contractului, fără TVA, este între 21.631.120 şi 34.544.911 lei.

În anunţ se mai menţionează că vor fi încheiate patru contracte subsecvente, câte unul pentru fiecare an. Valoarea minimă a unui contract subsecvent este de circa 5,4 milioane de lei, în timp ce valoarea maximă ajunge la aproape 12 milioane de lei.

Printre condiţiile impuse firmelor care vor să participe la licitaţie se numără cea a unei cifre medii de afaceri, în ultimii trei ani, de cel puţin 15 milioane de lei. De asemenea, firmele trebuie să depună o declaraţie privind utilajele, instalaţiile şi echipamentele tehnice de care poate dispun pentru îndeplinirea acordului-cadru.

Ofertele vor fi deschise la 24 aprilie.

Arena Naţională, cu o capacitate de 55.000 de locuri, a fost inaugurată la 6 septembrie 2011.

La meciul inaugural România - Franţa, din preliminariile Euro 2012, gazonul montat de firma Gama Verde a lui Adrian Oprişan a cedat sub crampoanele fotbaliştilor, numeroase bucăţi din acesta desprinzându-se pe toată suprafaţa de joc. După meci, constructorul arenei şi-a asumat înlocuirea gazonului şi a optat ca lucrarea să fie făcută de firma olandeză Hendriks-Graszoden.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici