Primarul din Câmpulung, implicat într-un accident în timp ce conducea băut

Primarul din Câmpulung a fost implicat, luni seară, într-un accident produs în oraş, dar soldat doar cu pagube materiale. Edilul a fost prins băut la volan şi a rămas fără permis, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1444 afișări
Imaginea articolului Primarul din Câmpulung, implicat într-un accident în timp ce conducea băut

Primarul din Câmpulung, implicat într-un accident în timp ce conducea băut

Reprezentanţii Poliţiei Argeş au transmis că accidentul s-a produs pe bulevardul I. C. Brătianu din Câmpulung, în coliziune fiind implicate două autoturisme.

“Din verificările efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung a rezultat că evenimentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale produse celor două autoturisme. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat unul dintre conducătorii auto se afla sub influenţa alcoolului, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au precizat sursele citate.

Potrivit acestora, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În plus, poliţiştii au întocmit dosar penal, fiind luată şi măsura reţinerii permisului de conducere, pentru care a fost eliberată o dovadă fără drept de circulaţie.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că şoferul băut şi implicat în accident este primarul din Câmpulung, Liviu Ţâroiu.

Acesta a avut o alcoolemie de 0,80 mg/l în aerul expirat şi a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Edilul ar fi lovit o maşină oprită la semafor după ce ar fi venit de pe altă stradă, a efectuat viraj stânga şi nu s-a încadrat corespunzător.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici