Primarul din Târgovişte este cercetat penal pentru instigare la abuz în serviciu - VIDEO

Primarul municipiului Târgovişte, Gabriel Boriga, membru PDL, este cercetat penal într-un dosar sub acuzaţia de instigare la abuz în serviciu contra interselor publice în formă calificată, au anunţat, vineri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dâmboviţa.

212 afișări
Imaginea articolului Primarul din Târgovişte este cercetat penal pentru instigare la abuz în serviciu - VIDEO

Primarul din Târgovişte este cercetat penal pentru instigare la abuz în serviciu (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, agent Georgiana Comănici, primarul din Târgovişte este cercetat alături de altă o persoană a cărei identitate nu a fost divulgată de către anchetatori.

"Este în curs de desfăşurare o cercetare pentru instigare la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu contra interselor publice în formă calificată. Urmează ca la finalizarea cercetărilor dosarul să fie trimis procurorilor pentru soluţionare, conform procedurii în vigoare", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Pe de altă parte, Biroul de presă al Primăriei Târgovişte a remis un comunicat în care se arată că "primarul municipiului Târgovişte nu a greşit cu nimic faţă de târgovişteni şi va demonstra acest lucru oricărei instituţii a statului".

Video stirileprotv.ro

"El a fost invitat, săptămâna viitoare, la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, ocazie cu care lucrurile vor fi lămurite. La originea acestor lucruri se află persoane iresponsabile, departe de interesele târgoviştenilor, care urmăresc doar denigrarea oraşului şi a primarului său. Activitatea de doi ani de zile a primarului Gabriel Boriga s-a concentrat pe priorităţile oamenilor şi pe nevoile de dezvoltare ale oraşului. Sondajele locale de opinie confirmă faptul că târgoviştenii apreciază munca depusă de primarul lor şi au încredere în el. Iar cei care toată ziua critică şi atacă, dar nu fac nimic bun, nu se bucură şi nici nu se vor bucura vreodată de respectul şi simpatia târgoviştenilor", se arată în comunicatul Primăriei Târgovişte.

Reprezentanţii IPJ Dâmboviţa au refuzat să dea alte detalii despre conţinutul dosarului, iar cercetările în ceea ce îl priveşte pe primarul municipiului Târgovişte continuă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici