Primarul Gheorghe Ciuhandu a fost audiat la DNA

Primarul Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, a fost audiat, luni, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, el declarând că a venit neîngrijorat la DNA şi pleacă şi mai neîngrijorat.

31 afișări
Imaginea articolului Primarul Gheorghe Ciuhandu a fost audiat la DNA

Primarul Gheorghe Ciuhandu a fost audiat la DNA (Imagine: Alexandru Hreniuc/Mediafax Foto)

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) l-au audiat, luni, şi pe directorul Direcţiei de Patrimoniu din Primăria Timişoara, Nicuşor Miuţ.

Cei doi au ieşit din sediul DNA în jurul orei 11.30, însoţiţi de un avocat. Primarul Timişoarei nu a precizat de ce a fost citat de procurorii DNA, spunând doar că a venit neîngrijorat şi pleacă şi mai neîngrijorat.

Avocatul care îi însoţea pe cei doi a declarat, pentru MEDIAFAX, că întrebările procurorilor nu l-au vizat pe Ciuhandu, ci alte persoane şi că nu poate da mai multe informaţii.

Întrebat dacă în dosar s-a dispus urmărirea penală în cazul lui Gheorghe Ciuhandu şi Nicuşor Miuţ, avocatul a răspuns că nu este cazul.

Potrivit unor surse judiciare, audierea primarului Gheorghe Ciuhandu ar viza modul în care s-au făcut lucrările de amenajare a Parcului Uzinei din Timişoara.

Amenajarea Parcului Uzinei din Timişoara - în care se află o construcţie formată din 13 coloane de piatră, dispuse circular, sub forma unui mic teatru de vară, denumită de reprezentanţii municipalităţii "Stonehenge" - a fost finalizată în luna mai a anului trecut, materialele de construcţie fiind aduse din Grecia.

Lucrarea ar fi trebuit să coste 2,1 milioane de lei, dar, din cauză că societatea Garden Center Grup SRL Bucureşti, contructorul obiectivului, nu a reuşit să finalizeze construcţia la timp, reprezentanţii Primăriei Timişoarei au afirmat la inaugurare că vor penaliza firma şi, astfel, lucrarea va costa 1,5 milioane de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici