Primarul Londrei îndeamnă guvernul să prevină „haosul” în călătoriile cu Eurostar

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a cerut guvernului Marii Britanii să ia măsuri pentru a preveni „haosul” pe relaţia feroviară Eurostar, atunci când Uniunea Europeană va introduce un nou sistem de control biometric la frontiere, în cursul acestui an.

873 afișări
Imaginea articolului Primarul Londrei îndeamnă guvernul să prevină „haosul” în călătoriile cu Eurostar

Primarul Londrei îndeamnă guvernul să prevină „haosul” în călătoriile cu Eurostar

Potrivit Reuters, la începutul acestei săptămâni, HS1, operatorul liniei feroviare, a declarat că aceste verificări ar putea duce la întârzieri mari ale trenurilor Eurostar, precum şi la o limitare a serviciilor şi a numărului de pasageri.

Primarul Sadiq Khan a declarat că miniştrii britanici ar trebui să ofere sprijin pentru HS1 şi Eurostar pentru a rezolva orice problemă, avertizând că orice întârziere ar afecta industriile de retail şi de agrement din Londra.

„Succesul Eurostar este o parte vitală a succesului economic al Londrei şi al Regatului Unit”, a declarat Khan. „În forma actuală, aceste noi verificări post-Brexit vor provoca haos”, a mai spus el.

Eurostar gestionează servicii feroviare de pasageri care leagă Londra de Paris şi de alte capitale europene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
londra,
eurostar,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici