Primarul municipiului Orşova, ameninţat cu un cuţit într-o benzinărie. Agresorul, audiat la Poliţie

Primarul municipiului Orşova, Marius Stoica, a fost agresat şi ameninţat, luni seara, în benzinărie, de un individ care a fost prins de Poliţie şi dus la audieri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

615 afișări
Imaginea articolului Primarul municipiului Orşova, ameninţat cu un cuţit într-o benzinărie. Agresorul, audiat la Poliţie

Primarul municipiului Orşova, ameninţat cu un cuţit într-o benzinărie. Agresorul, audiat la Poliţie (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

Primarul municipiului Orşova a fost ameninţat luni seara, într-o benzinărie de la intrarea în oraş, Marius Stoica precizând pentru corespondentul MEDIAFAX că îl cunoştea pe agresor, dar nu ştie de ce a recurs la acest gest.

„Eram în benzinărie să îi cumpăr copilului un suc, mă rugase să îi duc acasă. Am luat sucul, m-am dus la casă, am plătit şi apoi a apărut un om aşa... mai robust, cu tatuaje multe, îl ştiam pe individ, are probleme cu legea. S-a repezit la mine, m-a înjurat, m-a ameninţat. I-am zis să mă lase în pace. A reuşit să mă scoată afară, acolo a profitat de faptul că nu era nimeni, m-a luat de gât şi mi-a zis: „bă (...), potoleşte-te că te omor” şi mi-a pus ceva la gât. Nu ştiu dacă era cuţit, nu am apucat să văd pentru că mă strânsese cu braţul de gât. M-am speriat, am început să mă zbat, am reuşit să scap din prinsoarea lui şi am fugit înapoi în magazin. Am sunat la 112, iar Poliţia a venit imediat. El nu a apucat să fugă de la faţa locului, aşa că l-au luat la Poliţie. Nu mi-a spus cu ce să mă potolesc, de ce m-a ameninţat”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, primarul municipiului Orşova, Marius Stoica.

Agresorul a fost dus la Poliţie, unde este audiat, la ora transmiterii acestei ştiri.

Surse din cadrul anchetei au declarat luni seara corespondentului MEDIAFAX că, în urmă cu o săptămână, acelaşi individ ar fi ameninţat şi un consilier local şi tot el ar fi autorul incendierii, în urmă cu trei ani, a maşinii consilierului local Adrian Cican, pe atunci preşedinte PDL Orşova.

Întrebat de corespondentul MEDIAFAX dacă are cunoştinţă despre acest incident, consilierul Adrian Cican a spus că a fost sunat de edil, care i-a spus că a fost ameninţat.

„După şedinţă ne-am despărţit, iar apoi m-a sunat să îmi spună că a fost ameninţat. Unul dintre cei care mi-a incendiat maşina era clar el, dar dosarul a fost clasat ”, a spus pentru MEDIAFAX, Adrian Cican, consilier local în Orşova.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici