Peste 400 de persoane continuă protestul împotriva Guvernului în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca

Clujenii care protestează, luni seară, în Piaţa Unirii, cer, în continuare demisia Guvernului Grindeanu, dar şi a preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, susţinând că au ieşit din nou pentru a menţine presiunea asupra Guvernului şi Parlamentului.

762 afișări
Imaginea articolului Peste 400 de persoane continuă protestul împotriva Guvernului în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca

Peste 400 de persoane continuă protestul împotriva Guvernului în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca

Participanţii la protest au pancarte cu mesaje noi, precum ”Dragnea şi ai lui, trădătorii neamului”, ”Alungăm corupţia din România” dar şi una în care apare fotografia fostului dictator Nicolae Ceauşescu şi textul ”Liviule, te aştept la Târgovişte”.

Unul dintre cei 400 de protestatari a declarat, luni seară, corespondentului MEDIAFAX că a ieşit în piaţă pentru a dovedi guvernanţilor că opinia publică veghează pentru ca ei să nu mai poată fura ”cu legea în mână”.

”Continuăm zilnic cu protestele aşa cum s-a decis în piaţă pentru a menţine presiunea străzii pe Guvern şi Parlament, trebuie să rămânem în gardă. OUG 14 trece în Parlament, trebuie să fim cu ochii pe ei. Mesajul nostru este că nu ne vom retrage până când nu îşi dă demisia Guvernul Grindeanu şi pleacă şi Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu din funcţiile de la Parlment, în sălile de judecată unde trebuie să justifice infracţiunile pe care le-au comis”, a spus acesta.

Protestatarii scandează ”Demisia”, ”Jos Guvernul”, ”DNA să vină să vă ia”, ei pornind într-un nou marş prin centrul oraşului.

Proteste similare sunt şi la Sibiu şi Iaşi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici