Primii militari de pe fregata Regina Maria au ajuns în Spitalul Militar modular de la Constanţa

  • Starea primilor militari de pe fregata Regina Maria care au ajuns în Spitalul militar modular de la Constanţa este foarte bună
  • Doar patru dintre ei spun că au simptome uşoare, declară comandantul Spitalului MIlitar Constanţa, Aurel Trană.
528 afișări
Imaginea articolului Primii militari de pe fregata Regina Maria au ajuns în Spitalul Militar modular de la Constanţa

Primii militari de pe fregata Regina Maria au ajuns în Spitalul Militar modular de la Constanţa

„Starea lor este foarte bună. Chiar am vorbit personal acum câteva zeci de minute, când au ajuns. Doar patru au spus că au ceva simptome uşoare, atât. În rest starea dumnealor este foarte bună”, spune Aurel Trană.

El precizează că cei 110 militari vor fi aduşi în trei tranşe în spital, iar după evaluare, unii vor rămâne internaţi, o parte vor mearge la domiciliu, dacă au condiţii de izolare, iar o parte o să rămână în izolare instituţionalizată în spaţii puse la dispoziţie de Ministerul Apărării Naţionale.

Fregata „Regina Maria” şi-a încheiat misiunea NATO din Marea Mediterană, mai devreme decât era planificat, după ce 110 militari aflaţi la bord au fost infectaţi cu virusul SARS-CoV-2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici